Patarimų knyga praktiškoms moterims

Patarimų knyga praktiškoms moterims

Praktiškos moters knygaPavasaris – tai laikas, kai trokštame permainų, kad ir pačių mažiausių: pakeisti plaukų spalvą, sulieknėti, keisti valgymo įpročius, pradėti sportuoti. Tačiau dažnai tokias mintis tiesiog nuvejame šalin, nes neturime laiko arba pritrūksta energijos. Viskas baigiasi vos ištarus žodžius: „Gal rytoj…“ Kad viską suspėtume, reikalinga išmananti, praktiška patarėja. Čia patarimais pagelbės naujausia knyga – „Praktiškos moters knyga“.

Ką daryti, kad pavasarį pasitiktume sveikos, gražios ir energingos, neišleisdamos krūvos pinigų ir sutaupydamos laiko, rasite skyriuje „Sveikata ir grožis“. Sužinosite, kaip pavasarį stiprinti po žiemos nusilpusį imunitetą, ką valgyti, kad ištirptų per žiemą susikaupę nereikalingi kilogramai, kokias grožio procedūras ir kokiomis priemonėmis galite atlikti namuose.

Akivaizdu, kad mūsų savijautą lemia ne tik gyvenimo būdas, bet ir aplinka, o ypač – pavasarį. Tos, kurios skuba į atbundantį sodą , daržą ar gėlyną, ras daug naudingų patarimų, ką ir kada reikia daryti, kad turėtume šviežių ir skanių vaisių, daržovių bei nuostabiai žydinčių gėlių. O ką galima užsiauginti balkone? Kuo naudingi tik su dygę įvairūs žalumynai? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus rasite skyriuje „Sode, darže, gėlyne“.

Kuo paįvairinti pavasario valgiaraštį? Ką galima pagaminti iš pirmųjų daržovių ir pavasarinių žolių? Paprasti, lengvi, nesudėtingai pagaminamų salotų, sriubų, pagrindinių patiekalų bei desertų receptai nudžiugins ne vieną, mėgstantį gaminti iš tradicinių lietuviškų produktų.

Praktiškus patarimus padėjo paruošti profesionalų komanda: agronomė Rūta Antanaitienė, Eglė Ivanavičienė, dr. Julė Jankauskienė, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro profesijos mokytojos – Giedrė Ciukšienė, Rūta Gudonienė, Rimantė Pikšrienė ir Sonata Tutlienė.

Pasitikite pavasarį sveikos, gražios, energingos ir kupinos naujų idėjų!