Kruopos
Lengvai ir paprastai

 

ISBN 978-609-8090-82-6
Formatas: 170 x 240 mm
Puslapių skaičius: 240
Svoris 912 g 
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2015

 

Skanus ir sveikas maistas nebūtinai turi būti brangus. Kruopos yra vienas pigesnių maisto produktų, o iš jų gaminami patiekalai gali būti patiekiami ir prabangiausių vakarienių metu. Kruopos tinka ne tik košėms, sriuboms, bet ir salotoms, įvairiems užkandžiams, pyragams, desertams ir netgi gėrimams gaminti.

knyga

puslapių

receptų

Knygoje laukia kruopščiai atrinkti lengvai ir paprastai pagaminamų patiekalų receptai.
Visus valgius gamino, receptus tobulino, fotografavo maisto tinklaraščio „Kiaunės reikaliukai“ autorė Lina Burdenkova ir tinklaraščio „Villa Alps“ autorė bei maisto tinklaraštininkų elektroninio žurnalo „Debesys“ redaktorė Asta Eigelytė-Gunnarsson.
Kviečiame į virtuvę: atsiverskite knygą, užsiriškite prijuostę ir leiskitės į naują skanių atradimų kelionę!

Knygoje rasite daugiau kaip 100 gardžių patiekalų receptų iš dešimties kruopų rūšių – avižų,
bolivinių balandų, bulguro, grikių, kukurūzų, kuskuso, manų, miežinių ir perlinių kruopų, ryžių bei sorų.

Mitas, kad naminio maisto gaminimas užima daug laiko ir reikalauja specialių gebėjimų ar didelių pastangų.
Gaminti galima paprastai, lengvai ir greitai!