Europos šalių virtuvė

Europos šalių virtuvė

Kulinarinės tradicijos ir receptai

ISBN 978-609-8090-58-1
Formatas: 252 x 255 mm 
Puslapių skaičius: 200
Svoris 1180 g 
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2014

Ši knyga nudžiugins visus, mėgstančius ne tik tradicinę lietuvių virtuvę, bet ir norinčius paįvairinti savo valgiaraštį Europos šalių patiekalais. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 receptų iš visų Europos regionų. Čia rasite ne tik gerai žinomų italų, prancūzų, graikų ar ispanų patiekalų receptų, bet ir daugiau sužinosite apie paprastą ir skanią Airijos, Jungtinės Karalystės, Norvegijos, Švedijos virtuvę. Išmoksite išsivirti ukrainietiškų barščių, garsiųjų „knedlikų“ – čekiškų kukulių, pasigaminti pagal lenkišką receptą dieviško skonio karpį, paruošti vengrišką guliašą. Mėgstantiems sūrį pravers šveicariški receptai, o besižavintys daržovių patiekalais galės pasidžiaugti bulgariškais. Tiems, kam patinka Kaukazo virtuvė, sužinos, kaip išsivirti charčio ar pasigaminti „sacivi“ padažą.

Skanaukite vienos ar kitos šalies valgių ir smagiai bendraukite!

knyga

puslapių

receptų

Ukrainietiški barščiai, sūdyti lašiniai, virtiniai ir Kijevo kotletas – tai ukrainiečių virtuvės pasididžiavimas.

Europos šalių virtuvė

Brinza, paprikos, pomidorai – pagrindiniai saulėtosios Bulgarijos patiekalų ingredientai…

Europos šalių virtuvė

Pagrindiniai airių desertai neapsieina be obuolių ir viskio…

Europos šalių virtuvė