Ši knyga nudžiugins visus, mėgstančius ne tik tradicinę lietuvių virtuvę, bet ir norinčius paįvairinti savo valgiaraštį Europos šalių patiekalais. Knygoje pateikiama daugiau kaip 270 receptų iš visų Europos regionų. Čia rasite ne tik gerai žinomų italų, prancūzų, graikų ar ispanų patiekalų receptų, bet ir daugiau sužinosite apie paprastą ir skanią Airijos, Jungtinės Karalystės, Norvegijos, Švedijos virtuvę. Išmoksite išsivirti ukrainietiškų barščių, garsiųjų „knedlikų“ – čekiškų kukulių, pasigaminti pagal lenkišką receptą dieviško skonio karpį, paruošti vengrišką guliašą. Mėgstantiems sūrį pravers šveicariški receptai, o besižavintys daržovių patiekalais galės pasidžiaugti bulgariškais. Tiems, kam patinka Kaukazo virtuvė, sužinos, kaip išsivirti charčio ar pasigaminti „sacivi“ padažą.
Skanaukite vienos ar kitos šalies valgių ir smagiai bendraukite!