Uogos ir vaisiai

 

ISBN 978-609-4730-01-6
Formatas: 174 x 246 mm
Puslapių skaičius: 224
Svoris 730 g
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2016

 

Lengvi, greitai paruošiami ir skanūs valgiai iš uogų ir vaisių – jais mėgaukitės kiekvieną dieną ištisus metus. Atraskite naujų skonių, skaniai ir sveikai valgykite su visa šeima, artimaisiais ir draugais!

knyga

puslapių

receptų

 Knygą sudaro 5 skyriai („Uogos“, „Kaulavaisiai“, „Sėklavaisiai“, „Citrusiniai vaisiai“ ir „Egzotiniai vaisiai“), kuriuos pradedame jaunojo šefo Pauliaus Strasevičiaus pagamintais skanėstais. Receptai knygoje sugrupuoti pagal pagrindinį vaisių ar uogą – taip lengvai rasite tuos vaisius ir uogas, iš kurių norite pagaminti patiekalą.

 

 Gamindami daugelį sudedamųjų dalių galite keisti, pavyzdžiui, vietoje abrikosų dėti persikų, vietoje braškių – aviečių ir pan. Taip jūs turėsite ne 160, o daug daugiau naujų receptų.

 

 

Knygos pabaigoje rasite daug naudingų patarimų, kokias uogas ir vaisius rinktis, jei turite vienokių ar kitokių sveikatos sutrikimų, kaip laikyti uogas ir vaisius, kad jie ilgiau išliktų švieži.