Konservavimas. Lengvai ir paprastai

 

ISBN 978-609-473-001-6
Formatas: 170 x 240 mm
Puslapių skaičius: 240
Svoris 813 g
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2016

 

„Konservavimas. Lengvai ir paprastai“ – tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai, paprastai ir sveikai! Knygoje rasite pagrindinius konservavimo principus: ką galima pagaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų iš daržo, sodo ir miško gėrybių!

knyga

puslapiai

receptų

 

Ar konservavimas – sudėtingas dalykas? Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas.

 

Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti.