Jei norisi lengvų kaip pūkas morengų, Kalėdomis kvepiančių meduolių, traškių vaflių, išsipūtusių eklerų, pripildytų grietinėlės ar šokolado kremo, gaivaus želės torto, ši knyga tikrai ta, kuri pagelbės jums kuriant visus šiuos stebuklus!
knyga
puslapių
receptų
Stebuklas virtuvėje prasideda, kai ant stalo atsiranda miltų, kiaušinių, cukraus…
Ko dar reikia ir kaip visa tai paversti šviežiais, skaniais, naminiais gardumynais?
Atsakymus į šiuos klausimus rasite kiekvieno skyriaus pradžioje.
Išbandyti lietuviškų saldumynų receptai ir tarpukario šeimininkės
užrašai nepaliks saldumynų mėgėjų abejingų…
Norintiems eksperimentuoti ir atrasti naujų, originalių skonių padės
Astos Eigėlytės-Gunnarsson – kulinarinio tinklaraščio „Villa Alps“ autorės,
pirmojo Lietuvoje kulinarinio maisto tinklaraštininkų el. žurnalo
„Debesys“ redaktorės – pateikti saldumynų receptai.