Iškylos Lietuvoje

Kelionės ir receptai

ISBN 978-609-8090-41-3
Formatas: 245 x 180 mm 
Puslapių skaičius: 240
Svoris 802 g 
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2014

Tai pirmasis kulinarinis kelionių vadovas Lietuvoje. Jame pateikiama 20 bene gražiausių kelionių maršrutų po Lietuvą automobiliu ir 150 iškyloms skirtų patiekalų receptų. Knygoje receptai pateikiami prie kiekvieno maršruto, atsižvelgiant į to krašto etnografines, istorines ir kulinarines tradicijas. Patiekalams gaminti daugiausia naudojami populiarūs, lengvai Lietuvoje įsigyjami produktai. Norintys gaminti gamtoje sužinos, kaip patiekalus paruošti ne tik tradiciškai (kepsninėje), bet ir ant laužo, žarijose ar žarijų duobėje.

Kiekvienas, įsigijęs šį vadovą, galės pasigaminti įvairių iškylų patiekalų ne tik keliaudamas po Lietuvą, bet ir ruošdamas maistą sodyboje ar savo kieme.

knyga

puslapių

receptų

Kaip paruošti maistą kelionei, kokių įrankių, maisto produktų įsigyti?
Kaip išsikepti mėsos, žuvies, daržovių, vaisių?
Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus rasite knygos pradžioje.

Iškylos Lietuvoje. Kelionės ir receptai

Kiaulienos iešmeliai su cukinija, keptas paštetas, kumpio ir slyvų suktinukai,
pomidorų duonelė, saldžioji sriuba su morengais – puikus valgiaraštis pietums Suvalkijoje…

Iškylos Lietuvoje. Kelionės ir receptai

Pietūs ant Kuršių marių kranto – nuo žuvienės,
starkių, keptų folijoje, iki ant grotelių keptų vyšnių.