Grybai ant stalo

Receptų knyga

ISBN 978-609-8090-43-7
Formatas: 110 x 180 mm 
Puslapių skaičius: 192
Svoris 264 g 
Kalba: lietuvių
Kieti viršeliai
Metai: 2014

Grybų patiekalais galime gardžiuotis nuo pavasario iki vėlyvo rudens, o tinkamai paruošę – ir žiemą. Knygoje „Grybai ant stalo“ sužinosime, kaip ir kokių patiekalų galime pasigaminti iš šviežių, konservuotų ar džiovintų grybų, kaip pasiruošti grybų atsargų žiemai. Ši knyga – puiki pagalbininkė gaminant skanius, sočius, delikatesinius valgius!

knyga

puslapiai

receptų

Kaip pasigaminti skanių šaltųjų patiekalų iš šviežių, džiovintų, sūdytų,
marinuotų grybų, sužinosite atsivertę UŽKANDŽIŲ skyrių.

Grybai ant stalo

Sriubos su grybais – tikras skanumėlis!
O jei iš šviežių ar džiovintų baravykų – tai ir liežuvį galima praryti!

Grybai ant stalo

Antrieji patiekalai su grybais – tikras delikatesas, vertas ne vieno gurmano gomurio!
Įdarytos daržovės, sultingi kepsniai su grybais ar žuvis, plaukianti grybų padaže!

Grybai ant stalo